OSMYUM FOR SMART HABITATS

Osmyum – sau creații pentru oameni și spațiile lor inteligente.

Timpul curge mai repede astăzi față de-acum 100 de ani, este un fenomen vizibil și dovedit chiar de calculele știintifice, astfel că este de înțeles tendința oamenilor, din ce în ce mai bine exprimată prin fiecare gest al lor, de a trăi bine și intens, în spații care să-i reprezinte perfect.

Alternativa este una singură în acest sens: toate demersurile legate de schimbările în spații să derive din proiecte realizate din timp, atât pentru exterior cât și pentru interior și, mai mult, acestea trebuie să fie inteligente și creative, proiecte în care ideile de excepție ale designerilor sunt dublate de materiale și de obiecte foarte atent alese.

Mai mult, ideile și materiale excepționale trebuie să coexiste într-un acord vizual și funcțional perfect. Și, pentru ca toată această combinație trebuia să poarte un nume, noi, la Osmyum, l-am numit”smart habitats”.

 

Vorbim și despre un concept nou, de tip all in one (totul sub un singur acoperiș), adică selecția materialelor și comercializarea acestora, a mobilierului și a corpurilor de iluminat, exact în ideea de a economisi timpul clientului și de a-i oferi confortul psihic și financiar de a găsi într-un singur loc toate cele necesare proiectului său.

 

Mozaic din coajă de nucă de cocos din Indonezia, catifea poloneză, corp de iluminat italian.

 

Tapet belgian, masa din lemn masiv românesc, scaune de autor, candelabru spaniol.

 

La Osmyum, gasim soluții ”for smart habitats” fiindcă spațiile sunt locuite și poartă amprenta dorințelor, gusturilor, nevoilor, bugetelor și a personalității celor care trăiesc în ele. Totul se întâmplă cu ”smart materials” &” smart objects”.

 

Pentru că suntem un întreg, perfect și complet, din care nu ne lipsește nimic din ceea ce este necesar pentru a ne îndeplini misiunea: pricepere, inovație și știința de a mixa, de a potrivi și a armoniza. Echipa Osmyum este formată din specialiști în zona comercială, a relațiilor cu producătorii și partenerii noștri din întreaga lume.

Este natural să gasesti solutii atunci când pasiunea și profesionalismul se îmbină și când optezi pentru a lucra cu materiale, obiecte și parteneri excepționali, aleși din toată lumea.

Un întreg arsenal de instrumente stă la dispoziția desginerilor astfel încât să poată transfroma în realitate orice proiect, oricât de sobru, clasic, avant-gardist, modernist sau futurist își dorește beneficiarul.

Iar pe lângă pricepere și materiale, un spațiu inteligent trebuie să însemne funcționalitate: să respire, să fie la îndemână, adică totul să curgă într-un fluid logic și natural, ca aranjament și accesibilitate, să ofere confort vizual și spiritual.

Spațiile inteligente sunt, înainte de toate, confortabile și, mai presus de toate, au suflet!

Bun venit la Osmyum!

Articole asemanatoare More From Author

Leave Comments