SERVICII INTEGRATE

Osmyum propune un concept nou de abordare a spatiilor si anume acela in care clientului i se ofera deopotriva proiectul de amenjare, realizat in colaborare cu arhitecti specializati, cat si materialele propuse de acestia.
Osmyum functioneaza ca un boutique de materiale de finisaj, obiecte sanitare si mobilier in acelasi timp. Acest serviciu integrat include tot ce presupune proiectul – selectia de materiale, mobilier, decoratiuni si ofertarea lor catre client cu mostre si cataloage.

SOLUTII PENTRU TINE

SOLUTII PENTRU ARHITECTI

terrazzo osmyum bucuresti

In 2016 Osmyum – For Smart Habitats a fost principalul furnizor pentru proiectul rezidential  din zona Brancoveanu, cu 16 apartamente  “MARTISOR 17” unde s-au furnizat finisaje de calitate precum placari  ceramice din Italia Marrazzi, obiecte sanitare si baterii  Ideal Standard, cabine de dus Sanswiss, toate acestea intr-un pachet financiar personalizat in bugetul dezvoltatorilor. Proiectul a fost finalizat in colaborare cu arhitecta Mihaela Stanga.

La proiectul rezidential cu 50 apartamente din zona Bragadiru „Mugurelui Residence”, echipa Osmyum- For Smart Habitats in colaborare cu arhitecta Mihaela Stanga, a furnizat in 2017 un pachet #smart, cu obiecte sanitare – Ideal Standard si baterii – Kludi pentru toate baile, in bugetul dezvoltatorului.

Pentru “Aria Residence”  un proiect rezidential complex de vile, situat in Corbeanca, unic datorita locatiei de poveste, in mijlocul naturii, Osmyum – For Smart Habitats a fost principalul furnizor, inca din 2016, pentru tot kit-ul de bai: o colectie moderna de placi ceramice din Italia, brand-ul Marazzi, obiecte sanitare Ideal Standard si baterii de cea mai buna calitate. Ne bucuram ca facem parte din astfel de proiecte, ca am reusit sa ne incadram in bugetul propus, dar cel mai important pentru noi este atunci cand dezvoltatorul declara: „Am reusit cu ajutorul profesionistilor de la Osmyum! „

SHOWROOM

showroom osmyum

In 2017 Osmyum – For Smart Habitats in colaborare cu arhitectul Dragos Iancu, a fost principalul furnizor pentru proiectul rezidential “Barrio Residence“ din zona Victoriei cu 40 apartamente si 2 penthouse-uri  unde s-au livrat finisaje de lux pentru ca apartamentele sa devina elegante si confortabile, iar spatiul din lobby sa surprinda  in mod placut cu finisaje luxuriante si spectaculoase viitori proprietari.

In 2018, Osmyum For Smart Habitats este principalul furnizor de finisaje pentru fatade si interioare al unui proiect rezidential inovator si exclusivist, „The Norm Tower” un ansamblu de imobile ce redefineste linia orizontului In nordul capitalei. In colaborare cu arhitectele Mihaela Lozovanu si Sorana Leru, dupa o selectie riguroasa de finisaje si materiale de la numerosi furnizori europeni, Osmyum isi propune sa livreze cele mai bune solutii pentru a Imbina pragmatismul cu excelenta, cele doua elemente cheie ale acestui proiect.

In prezent, pentru proiectul residential din zona de N, „Grivita Lake”, unde suprafetele sunt relativ mici, Osmyum For Smart Habitats in colaborare cu arhitectii Lucian Mohan si Andrei Cornescu isi asuma responsabilitatea de a asigura toate materialele necesare finisarii unor bai care vor deveni insa chic, moderne si luminoase.

Serviciile Osmyum For Smart Habitats sunt extrem de flexibile in a gasi solutii si materiale pentru proiecte rezidentiale indiferent de dimensiunea lor. Reusim sa transformam fiecare colaborare intr-un vis Implinit, atat pentru noi, cat si pentru viitorii proprietari.