Termeni si conditii

Numele si datele operatorului

Site-ul www.osmyum.ro este proprietatea companiei Osmyum Invest S.R.L., având datele de identificare CUI 41653686, înregistrata la Registrul Comerţului cu numarul J40/12376/2019 si are ca date de contact numarul de telefon (+40) 756.208.000 si adresa de e-mail desk@osmyum.ro.

 

Acceptarea condiţiilor

În cele ce urmeaza se regasesc condiţiile generale de utilizare a site-ului www.osmyum.ro. Prin accesarea site-ului si utilizarea fiecarei pagini a acestuia, utilizatorul confirma faptul ca este de acord cu urmatoarele conţitii de utilizare a site-ului. Tocmai de aceea este important sa cititi cu atenţie termenii si condiţiile de utilizare a site-ului, iar în cazul în care nu sunteţi de acord cu cele menţionate, avem rugamintea sa nu utilizaţi acest site.

Pentru fiecare utilizator accesul si folosirea site-ului www.osmyum.ro sunt gratuite si vizeaza scopul de a oferi acces cât mai rapid si cât mai facil potenţialilor clienţi la toate produsele si informaţiile referitoare la produsele comercializate de www.osmyum.ro. Termenul „utilizator” al site-ului www.osmyum.ro defineste acea persoana fizica sau juridica ce acceseaza si utilizeaza aceasta pagina.

www.osmyum.ro îsi rezerva dreptul de a efectua modificari periodice asupra termenilor si condiţiilor de utilizare a site-ului. Prin continuarea accesarii site-ului de catre un utilizator chiar si dupa afisarea modificarii condiţiilor si termenilor, utilizatorul îsi exprima acceptul cu privire la modificarile asupra termenilor si condiţiilor.

 

Drepturi de autor

Toate drepturile cu privire la materialele publicate pe site-ul www.osmyum.ro aparţin www.osmyum.ro, inclusiv drepturile de autor. În consecinţa, este strict interzisa redistribuirea indiferent de forma, comercializarea parţiala sau completa a informaţiilor prezentate pe site-ul www.osmyum.ro. Informaţiile si produsele prezentate pe acest site revin sub forma drepturilor de proprietate ale www.osmyum.ro.

Structura site-ului si conţinutul prezentat pe site pot fi oricând modificate fara a fi necesara o infomare prealabila cu privire la aceste modificari. Întreg conţinutul prezent pe site-ul www.osmyum.ro este protejat în baza legii drepturilor de autor si toate drepturile sunt rezervate. Prin urmare crearea de materiale derivate, modificarea sau copierea conţinutului, dar si publicarea pe alte surse a continuţului site-ului este strict interzisa fara a avea permisiunea scrisa din partea din partea www.osmyum.ro.

 

Conţinutul site-ului

Informaţiile regasite pe site cu privire la produsele si serviciile oferite de www.osmyum.ro au un caracter pur informativ. Întreg conţinutul prezentat pe site nu poate reprezenta o oferta ferma de a contracta produse sau servicii si nu poate angaja raspunderea www.osmyum.ro fara existenţa unor acorduri ulterioare.

Obiectivul continuţului de pe site este acela de a transmite informaţii exacte si actualizate. Cu toate acestea, www.osmyum.ro nu poate oferi garanţia faptului ca paginile prezentate nu conţin erori, însa www.osmyum.ro ofera asigurari oricarui utilizator de disponibilitatea de a remedia eventualele erori si de a depune toate eforturile pentru o informare corecta a acestuia.

Fiecare vizitator si utilizator (al site-ului) care este interesat de produsele comercializate prin intermediul acestui site poate sa contacteze www.osmyum.ro prin oricare dintre variantele de contact menţionate în pagina „Contact” a site-ului pentru a primi toate informaţiile de care are nevoie cu privire la disponibilitatea produsului de care este interesat, dar si cu privire la termenii contractuali si la tarifele pentru respectivele produse sau servicii.

 

Limitare raspundere

Conţinutul site-ului www.osmyum.ro vizeaza descrierea pâna la un anumit nivel al detaliilor a produselor si serviciilor oferite de catre www.osmyum.ro. Referitor la utilizarea site-ului, www.osmyum.ro nu poate oferi utilizatorilor niciun fel garanţie cu privire la evitarea folosirii sau accesarii cu dificultate a site-ului, eventuale întreruperi în utilizarea site-ului, inexistenţa unor virusi sau a altor componente ce ar putea dauna prezenta utilizatorilor pe site. În consecinta, www.osmyum.ro nu se face responsabil pentru eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului.

 

Încheierea contractului

Înregistrarea unei comenzi pe site-ul www.osmyum.ro reprezinta acordul cumparatorului sau clientului cu privire la modalitatea de comunicare utilizata de societatea Osmyum S.R.L., în calitate de administrator al site-ului, respectiv prin telefon sau prin e-mail.

Orice contract este încheiat doar în momentul în care a fost emisa factura fiscala si nu în momentul plasarii comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a unei comenzi. Prin emiterea automata a confirmarii de primire unei comenzi NU înseamna încheierea contractului între vânzator si cumparator.

Toate produsele comercializate de www.osmyum.ro sunt însoţite de factura si certificat de garanţie. În cazul pierderii certificatului de garanţie sau a facturii, garanţia îsi pierde valabilitatea.

 

Disponibilitatea si livrarea comenzilor

Vânzatorul îsi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, în funcţie de disponibilitatea acestora în stoc. În situaţia în care în momentul comenzii clientului nu sunt disponibile produsele selectate de acesta, furnizorul va informa clientul imediat în confirmarea comenzii.

Fiecare client va fi informat cu privire la eventuale situaţii în care un produs nu este disponibil temporar. În cazul unei întârzieri de livrare mai mare de 14 zile, clientul poate opta pentru retragerea din contract. Acelasi drept îi revine si furnizorului si orice plata efectuata de client va fi rambursata catre acesta.

 

Furnizarea, protejarea, stocarea si stergerea datelor cu caracter personal

Utilizatorului sau vizitatorului îi sunt solicitate informaţii cu caracter personal doar în scopul de a identifica utilizatorul si pentru a exista posibilitatea de lua legatura cu acesta. În categoria de date personale care pot fi solicitate menţionam urmatoarele: nume si prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, sau alte informaţii care vizeaza utilizarea produselor sau a serviciilor disponibile pe site. În scopul de a oferi un raspuns cât mai prompt tuturor solicitarilor provenite dinspre utilizatori, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor fi pastrate si prelucrate electronic pentru o perioada de timp. www.osmyum.ro asigura fiecare utilizator de pastrarea confidenţialitaţii datelor cu caracter personal.

Prin accesarea si utilizarea în continuare a acestui site va exprimaţi acordul expres si fara echivoc în conformitate cu respectarea prevederilor legii 677/ 2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date.

Toate datele având caracter personal vor fi pastrate doar pentru perioada necesara scopului pentru care acestea au fost colectate. Odata cu expirarea acestei perioade, datele cu caracter personal urmeaza a fi sterse. Datele cu caracter personal care vor fi pastrate se regasesc doar în acele acte sau documente care, conform legii, trebuie arhivate pentru un termen anume. Dupa expirarea termenului legal de arhivare a respectivelor acte sau documente, acestea urmeaza a fi distruse.

În cazul în care aveţi nelamuriri referitoare la exercitarea drepturilor dumneavoastra de a accesa si de a folosi site-ul sau daca aveţi nelamuriri cu privire la protecţia utilizarii site-ului, va invitam sa ne contactaţi prin variantele prezentate pe pagina de „Contact” din cadrul site-ului www.osmyum.ro.

 

Litigii

Orice eventual litigiu care poate sa apara în legatura cu executarea unui contract, acesta urmeaza a fi soluţionat pe cale amiabila între vanzator si client. În caz contrar, oricare dintre parţi se poate adresa instanţei de judecata.